No-nonsense natuurwijn bar en winkel in het centrum van GentDrankjes en hapjes onder een eeuwig evoluerende soundtrack, gesponnen uit het beste wat elk genre heeft te bieden, tot zijn obscure classics en b-sides.

 

Een plek voor een goed glas natuurlijke wijn, craft bier, zelfgemaakte en zelfgebrouwen kombucha's, kefir, limonades, vermout en m/cocktails, ... . Een selectie die verandert met de seizoenen en het gemoed. 

Om te knabbelen, deel enkele van onze huisgemaakte en biologische bar-bitesCheck de menukaart om te zien wat we vandaag serveren.

In onze winkel vind je een 100tal verschillende wijnen. Wij zijn er om je te adviseren en helpen vinden wat je zoekt. We verkopen voornamelijk eigen import, aangevuld met een kleine selectie van bevriende importeurs uit Brussel en Vlaanderen. Of bestel online via de webshop. Geleverd aan jouw deur of zonder extra kosten op te halen in de winkel in Gent.

Natuurwijn ?

Eenvoudig gezegd, het zijn wijnen zonder additieven. Échte wijnen. Eigenzinnige wijnen. Het resultaat van een eerlijke samenwerking tussen mens en natuur. Opnieuw de artisanale kunst van het wijn-maken. Wijnen voor zij die houden van uitbundige smaken, net zoals wij.

----------------------------------------

We’re a cosy, no-nonsense natural wine bar & shop in the centre of Ghent. Drinks and bar bites accompanied by an ever evolving soundtrack drawn from the best every genre has to offer to its obscure classics and b-sides.

We serve natural wines, craft beers, artisan lemonades and juices, apéritifs and m/cocktails, tea, etc.

A selection that changes with the seasons and mood.

To nibble, share some of our homemade and organic bar-bites.

Check out our menu to see what's on today.

 

natural wine ?

 

Simply said, it’s wine without additives. Produced with love and care for both nature and the product.

For those who like bold flavors, just like us.